nmi1 fas
orde

Overtoom 538hs

1054LL Amsterdam

020 618 76 43

en


Overtoom 538hs

1054LL Amsterdam

020 618 76 43

Coronavirus

Binnen ons kantoor is het goed mogelijk -zoals wij al regelmatig doen in (internationale) familierechtzaken- om gebruik te maken van telefonische afspraken, “conference calls” of skype. Besprekingen en mediations via Zoom zijn ook mogelijk. Zoom is een digitale vergadertool die kan worden gedownload op iedere telefoon, laptop of pc. Voor de bespreking ontvang je dan een link met een persoonlijk ID nummer.
Dan kunnen we met beeld een bespreking houden in een (privacy) beveiligde omgeving.

Echter wanneer dit noodzakelijk of wenselijker is blijven besprekingen op kantoor ook mogelijk en bent u dus als gewoonlijk welkom op ons kantoor.

Daarbij zullen wij uiteraard de aangekondigde maatregelen volgen, zoals zorgen voor extra goede hygiëne, een afstand van 1,5 meter van elkaar houden en geen handen schudden.

Aangezien we een relatief klein kantoor hebben met drie advocaat-mediators, waarin we bovendien nu niet alle drie tegelijk aanwezig zullen zijn, is het risico op infectie relatief klein.

Hoewel de rechtbanken tot 6 april gesloten zijn met betrekking tot hoorzittingen, is procederen nog steeds mogelijk. Ook wordt achter de schermen zoveel mogelijk gewerkt aan lopende zaken tot nader bericht over het hervatten van zittingen (zie voor meer informatie https://www.rechtspraak.nl/Organisatie-en-contact/Organisatie/Raad-voor-de-rechtspraak/Nieuws/Paginas/laatste-informatie-mbt-uitbraak-coronavirus.aspx). Uiteraard houden we u zo goed mogelijk op de hoogte van de stand van zaken in uw lopende zaak.

Als u vragen heeft, wilt overleggen of ook als u een nieuwe zaak wil aanbrengen staan wij net als anders graag voor u klaar. Wij wensen iedereen sterkte en wijsheid in deze onverwachts moeilijke tijd.